لیست اختراعات محمد شهركي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/09/23
خلاصه اختراع:

اين سيستم با در نظر گرفتن موقعيت فرد كه روي دستگاه قرار گرفته شروع به حركت ميكند و با شتاب گرفتن فرد سرعت تريدميل به صورت كاملا هوشمند سرعت حركت را افزايش ميدهد و همچنين با كاهش سرعت فرد سيستم سرعت تريدميل را كاهش داده و يا آن را متوفق ميسازد/.

تاریخ ثبت: 1395/03/31
خلاصه اختراع:

استفاده از سيستم‌هاي فولتاييك براي استفاده از نور خورشيد به عنوان منبع انرژي ، رواج يافته و در كشورهاي پيشرفته به سرعت روبه گسترش است. راندمان سلول هاي فتوولتائيك در حدود 7 الي 15 درصد مي باشد و اين يكي از مشكلات پنل هاي خورشيدي است كه بايد در راستاي راه حلي براي افزايش توان توليدي آن ها بود. راه حلي كه در اين اختراع بدان پرداخته شده است , استفاده از ردياب خورشيدي دوجهته است. اين ردياب داراي ويژگي هاي منحصر به فردي نظير رديابي بسيار دقيق با استفاده از سنسور نوري، رديابي با استفاده از موقعيت جغرافيايي بدون نياز يك سنسور، رديابي دستي از راه دور و سرعت اجراي فرمان بالا مي باشد هدف اين رديابي آن است كه پرتوهاي خورشيد در هر لحظه بر صفحه پنل عمود بتابد. ردياب خورشيدي ساخته شده مطابق با الزامات كاربر و بازار طراحي شده است و چهار فاكتور هزينه , قابليت اطمينان (مواد و طرح ساخت) , كارآيي (مكانيزم طرح) و دقت در طراحي و ساخت آن لحاظ شده است.

تاریخ ثبت: 1395/03/31
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: استخراج حلال‌هاي الكتروليت باتري‌هاي ليتيوم-يون Solvents extraction of lithium-ion batteries electrolyte زمينه فني اختراع: اين اختراع در حوزهي انرژي و در صنايع باتري‌سازي كاربرد دارد. مشكل فني و راه حل: الكتروليت‌ها جزء با ارزش‌ترين تركيبات باتري‌هاي ليتوم-يون هستند. بنابراين جداسازي الكتروليت و استفاده مجدد از اين مواد گران قيمت بسيار حائز اهميت است. از طرف ديگر نمك LiPF6 كه در باتري‌هاي ليتيوم-يون وجود دارد، زماني كه در معرض آب و يا رطوبت هوا قرار مي‌گيرد به سرعت هيدروليز مي‌شود و توليد گاز سمي هيدروژن فلورايد مي‌كند. بنابراين جداسازي الكتروليت باتري‌هاي ليتيومي قبل از دور ريختن براي جلوگيري از مشكلات زيست محيطي ضروري است برجستگي هاي اختراع: به منظور جداسازي الكتروليت و استفاده مجدد از اين مواد، دستگاهي در مقياس آزمايشگاهي مطابق (نقشه ضميمه شده دستگاه) تهيه شد. هدف اصلي جداسازي حلال‌هاي موجود در الكتروليت باتري‌هاي ليتيم-يون از طريق به‌كارگيري روش‌ تقطير جزء به جزء است. با استفاده از اين روش مي‌توان با بازده مناسب حلال‌ها را از يكديگر جدا كرد و مجدداً در باتري‌ها استفاده كرد. اين اولين بار است كه براي جداسازي حلال‌هاي موجود در الكتروليت باتري‌هاي ليتيم-يون از روش‌ تقطير جزء به جزء استفاده مي‌شود. همچنين اين طرح قابليت تبديل به پايلوت صنعتي را دارد.

موارد یافت شده: 3